Groupe Lefebvre

Home / Groupe Lefebvre

CALITATE LA STANDARDE EUROPENE

 Prima fabrică de cherestea a grupului a fost inaugurată în 1946 pentru a rezolva nevoia mare de lemn a portului Dieppe din Franța. În 1950 și-au început activitatea de exportare către Marea Britanie, crescând astfel reușita grupului și deschizând noi posibilități de colaborare și expansiune. Crearea diviziei Lefebvre Materiaux în 1972 a permis concernului să creeze materiale de construcții și să înceapă crearea produselor din lemn precum șezlonguri și altele.

De aici, concernul își continuă expansiunea cu Manubois în 1977, achiziționarea rivalului Dequecker în 1992, crescând considerabil capacitatea de producție, iar în 1992, odată cu crearea Gypass, aceștia își diversifică activitatea prin fabricarea ușilor de garaj.

În 1998, Normarom ia naștere datorită acestora în Oravița, județul Caraș-Severin. Cu ajutorul concernului Groupe Lefebvre, Normarom pornește cu o fabrică la standarde înalte și materialele necesare pentru producție și vânzarea produselor fabricate. De atunci și până în ziua de astăzi, atât Groupe Lefebvre cât și Normarom s-au aflat într-o continuă evoluție pentru a aduce standarde din ce în ce mai înalte industriei.