Despre noi

Home / Despre noi

CALITATE LA STANDARDE EUROPENE

Asigurăm produse de calitate precum cherestea, semifabricație, panouri și șezlonguri din fag masiv, precum și bricheți din fag. Păstrăm tradiția grupului francez din care facem parte, Groupe Lefebvre, de a construi calitate și de a transforma lemnul de fag în mobilier și produse solide, rezistente și atrăgătoare. Deoarece respectăm natura și tot ce are de oferit, nu irosim nimic din lemnul rămas, acesta urmând a fi transformat în bricheți pentru diverse utilizări. Normarom se află într-un stadiu de continuă dezvoltare și îmbunătățire a tuturor aspectelor ce țin de activitatea unei fabrici de cherestea.

Management sustenabil Respectăm natura și tot ce are aceasta de oferit. Tocmai de aceea, Normarom construiește produse din fag din surse sustenabile și urmăm un set de reguli stricte legate de mediul înconjurător.

Respectăm standardele ecologice, sociale și etice, dovadă fiind faptul că 100% din lemnul nostru provinde dintr-o pădure special amenajată de companii ecologice din Franța. Acest procedeu ne dă avantaje ecologice imense deoarece putem produce fără a afecta mediul înconjurător. Astfel, dumneavoastră vă veți putea bucura de calitatea înaltă oferită de fagul natural netratat într-un mod 100% eco-friendly.

Concernul Groupe Lefebvre, din care facem parte, are o tradiție îndelungată de a crea produse din lemn de calitate cu un impact pozitiv asupra mediului înconjurător, iar noi suntem mândri că aderăm la aceleași principii de respectare a naturii și a tot ce are aceasta de oferit.

Procesul de creație. Creăm produsele la standarde europene, din lemn de fag de cea mai înaltă calitate importat din surse sustenabile din Franța. Testăm întotdeauna lemnul procesat de noi în conformitate cu modul de lucru al concernului Groupe Lefebvre, din care facem parte. Pentru fiecare pas din procesul creației, au loc mai multe teste pentru a asigura calitatea lemnului procesat.

Credem în două principii esențiale pentru o producție de lemn la standarde înalte: oameni și mașinării. Aceștia, împreună, au capacitatea de a crea produse cu cea mai înaltă precizie într-un timp eficient. Fericirea angajaților noștri și mentenanța mașinăriilor noastre ne oferă un mediu de lucru plăcut și eficient.